fredag 29 april 2011

Sten och grus

Vi har haft mycket arbetsamma dagar I förgår fick vi en transport med vit Hardeberga sten i singelformat samt diabas från Karlshamn i större fraktioner. David och en god hjälp flyttade in
4 k.m på skottkärror på 2 och en halvtimme. Det var jättejobbigt. Nu ligger gruset på plats men nu är det mycket finlir som ska till. Hur vi ska få kanterna snygga vet vi inte överallt.Vi blev besvikna att diabasen var för ljus den mörknar om den blir blöt- Japanska trädgården / en liten en / ska få en torvrabatt, Jag har återanvänt stolpar från vår rivna uteplats Det kommer nog att bli fint. David har så mycket att göra just nu så det finns inga bilder att vidarebifoga.
Vi har en underbar liten tulpan vit med ett knallblått öga. Den är sällsport vacker Men namnlappen har som vanligt förkommit. Nu skriver vi upp alla nya växter i planterar i enbok så vi inte ska vara så utlämnade till lappar. Det kommer mer och mer i trädgården men mycket har dött i vinter Jag sörjer flera av de förlorade växterna Det är ju goda vänner som troget kommit varje vår på Öland. Alla klagar över att vintern varit för sträng i år. Det var nog en dålig tid att flytta en trädgård men vi får börja om med en del.Det kan också vara spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar