måndag 9 april 2012

Aprilväder

Våren dröjer Det fryser varje natt. Vi har växthuset i uterummet fullt av växter som längtar ut. men som väl är har jag inte ta ut dem ännu trots att det kliat i fingrarna.
Vi håller fortfarande på med vårt anläggningsarbete. Den nedersta delen av trädgården vi kallar den med det föga romantiska namnet för grusrummet är i stort sett färdigt förutom att vi nu har en oplanterar rätt så stor rabatt där- Det ska bli kul att få den vacker, Det enda vi vet hittills är att vi ska ha hostor i kanten. Färdigställandet av denna del har inneburit att jag har burit en hel del sten vilket har känts i ryggen.
I går köpte vi en Kanariepalm som ska stå i kruka där nere i en stor kruka. Den tål några minusgrader men jag har inte vågat sätta ut den ännu .Det kommer att se pampigt ut när den kommer på plats. Jag har i flera år drömt om en sådan palm så det var stor glädje när vi hittade den.
David har snickrat ett lågt plank en bit framför vår värmepump. Framför den ska vi ha en ros och pionrabatt.Vid sidan om värmepumpen ska vi plantera en rosMartin Frobisher.Vi ska sätta en ros till vid sidan så att man förhoppningsvis inte ser värmepumpen när man kommer in i trädgården
Annars planerar vi mycket Är inne på olika trädgårdsbutiker. Vi har beställt en del av vår bäste och trognaste leverantör nämligen Lars Henell i Albrunna. Han har så jättebra växter.
Nu väntar vi på värmen-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar